Kyllä taas harmittaa vanhaa valistusfilosofi Mrs Litlehopea! Pitikö hänen vielä elämänsä lopussa nähdä yhteiskunnan terveyden hoidonromahdus. Se että Suomen äidit joutuvat synnyttämään tienposkessa, kuin villikissat isän toimiessa kätilönä, Kolmen viikon sisällä jo toinen isä on joutunut avustamaan lapsensa maailmaan, kun synnytyssairaalaa ja kätilöä ei ole ollut saatavilla.

Mrs. Littlehopen ihanasti alkanut aurinkoinen päivä peittyi tummien vihan pilvien taakse, kun hän lykkäsi ostoskärryään paikallisen marketin hedelmäosastolla, ja kun hänen silmiinsä osui keltaisen lehdistön lööppi, missä kerrottiin, että taas kerran että eräs sankari-isä oli joutunut kätilöksi vaimolleen, kun sairaala ei ollut ottanut synnyttävää äitiä sisään sairaalaan.

Mrs. Littlehope on itse syntynyt kotona 50-luvulla ja melkein kuollut tähän kotisynnytykseen. Hänen onnekseen tuonajan köyhääkin köyhemmällä yhteiskunnalla oli vielä varaa pitää hyvää huolta äideistä ja tulevista jälkipolvista lähettämällä ammattitaitoisia kätilöitä hoitamaan kotisynnytyksiä. Niinpä Mrs. Littlehopen elämä saatiin pelastettua tämän työnsä osaavan kätilön ansiosta. 

Nyt Mrs. Littlehope ON TODELLA VHAINEA!!!  Itse asiassa hän on raivoissaan! HÄVETKÄÄ SUOMEN ASIOISTA PÄÄTTÄVÄT HERRAT JA HERRATTARET SITÄ, MIHINKÄ TILAAN OLETTE AJANEET SUOMEN TERVEYDENHUOLLON!!!! SUOMESSA TIELLE SYNNYTTÄÄ NOIN 2000 ÄITIÄ VUODESSA. TÄLLAINEN TILANNE ON SUOMELLE SUURI HÄPEÄ. TE VASTAATTE TÄSTÄ TILANTEESTA VIIMEISELLÄ TUOMIOLLA JUMALAN EDESSÄ. JUMALA TEITÄ ARMAHTAKOON NÄIDEN TEKOJENNE TÄHDEN.Mrs. Littlehope ei teitä tuomitse, koska hänellä ei ole tuomiovaltaa KENENKÄÄN ihmisten sielun yli. Mutta jokaisen tien päällä kuolleen vauvan ja äidin henki on omallatunnollanne ja näiden yhteiskunnan välinpitämättömyyden takia henkensä menettäneiden sielut vaaditaan niiden käsistä, jotka ovat syyllisiä siihen, että Suomen äidit joutuvat synnyttämään tiellä 
Kyllä taas harmittaa vanhaa valistusfilosofia, pienten ja sorrettujen puolesta puhujaa Mrs. Littlehopea! Pitikö Mrs. Littlehopen tämäkin yhteiskunnan osa-alueen romahdus vielä elämässään nähdä